سلام
من یک پروژه با سی شارپ 2008 دارم و می خواهم پایگاه داده آن را که روی cd می باشدرابه برنامه attach کنم ولی نه با کد نویسی .من به صورت ویزاردی یعنی در داخل برنامه c#ازمنوی server explorer واز قسمت data connection می خواهم این کار را انجام دهم طبق شکل زیر
که اپلودش کردمبرای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
لطفا کمک کنید

[لطفاً تصاویرتان را در برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... همینجا، آپلود کنید.]
سلام،
برای اتصال به فایل دیتابیس (mdf)، به ترتیب زیر عمل کنید:
انتخاب اتصال به پایگاه داده:
انتخاب فایل دیتابیس:
![]()
ویرایش توسط Mohammad Rastkar : Jan-16-2010 در ساعت 05:30 PM
- برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...- برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... (جالب بود، لینک بدید)
- برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... : آتاری - نینتندو - PC - سگا
- برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
من این کار را انجام دادم ولی درهنگام اجرای برنامه به مشکل بر می خورم
این برنامه روی سیستمی که نوشته شده کار می کرده اما روی سیستم من کار نمی کنه
این خطای برنامه میباشد.اگر هم شما صلاح میدانید تا برنامه را برای شما ارسال کنم وشما خودتان برنامه را ببینید.من خیلی به اجرای این برنامه احتیاج دارم

اگر میخواهید برنامه را برای بنده ایمیل کنید تا بررسی کنم (چون معلوم است که چندین قسمت دارد و با گذاشتن کد، احتمالاً مشکل معلوم نشود).
برنامه را بهمراه فایل mdf فشرده (zip یا rar) و به ایمیل ضمیمه کنید.
یا اگر راحتتر هستید، اصلاً ایمیل نمیخواهد. یکجا آپلود کنید و بعد برای من لینک آن را پیام خصوصی کنید (میتوانید روی فایل فشرده شده، هنگام فشردهسازی، رمز هم بگذارید).
شاید چند روز طول بکشد تا پاسخ بدهم، چون در حال حاضر SQL Server برای نصب در اختیار ندارم.
ویرایش توسط Mohammad Rastkar : Feb-18-2010 در ساعت 09:52 AM دلیل: حذف آدرس ایمیل
- برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...- برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... (جالب بود، لینک بدید)
- برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید... : آتاری - نینتندو - PC - سگا
- برای مشاهده لینک ها ، باید در انجمن ثبت نام کنید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...
سلام
برنامه همرا ه با بانک اطلاعاتی به ایمیل ارسال شد
با تشکر
ویرایش توسط Mohammad Rastkar : Feb-18-2010 در ساعت 09:51 AM دلیل: حذف آدرس ایمیل

من در Visual Studio 2008 + SQL Server 2008 تست کردم و با اعمال تغییراتی، درست اجرا شد (همه عملیات هم درست انجام میشد).باید نام سرور پایگاه دادهتان را (اگر تغییر کرده است)، تغییر دهید. در ادامه، جزئیات شرح داده شده است.
این مراحل را با همان فایلهایی که برای من ارسال کردید انجام دهید:
- اگر نامserver پایگاه داده شما که در قسمت Server Explorer (در بخش Servers آن) آمده است، چیزی غیر از pooyamehr است، باید این نام را در کل پروژه جایگزین کنید. مثلاً نام سرور من PC هست. البته اگر میخواهید از SQL Server Express استفاده کنید، پس قسمت sqlexpress که بعد از نام سرور میآید را حذف نکنید و فقط نام سرور را تغییر دهید.
همین جایگزینی را یکبار هم برای pooyamehr\\sqlexpress انجام دهید. در کل باید چهار جایگزینی انجام شود.
- در قسمت Server Explorer اگر data connection از قبل وجود دارد، آن را حذف کنید.
- تمام پروژه را ذخیره کنید. پروژه را بسته و دوباره باز کنید (یا روی فایل دیتابیس درون Solution Explorer دابلکلیک کنید). حالا به قسمت Server Explorer که بروید، باید یک اتصال اضافه شده باشد (و به جای یک ضربدر قرمز کنار آیکون آن، باید به یک پریز باشد، وگرنه یعنی ارتباط برقرار نشده است). اگر اتصال برقرار نبود، یکبار که علامت مثبت کنار آن را بزنید تا باز شود (یا یکی دوبار روی دکمه refresh کلیک کنید)، باید اتصال هم برقرار شود.
- حالا اگر پروژه را rebuild و اجرا کنید، باید درست کار کند.
[یک نکته هم اینکه: در properties فایل دیتابیس که در solution explorer قرار دارد، باید مورد Copy to Output Directory روی یکی از موارد کپی باشد، تا این فایل در کنار فایل exe ای که تولید میشود کپی شود.]
---------
اگر همچنان مشکل دارید، یا بخاطر نصب نشدن کامل یا درست SQL Server یا Visual Studio هست، یا نسخه آنها باید ارتقاء داده شود.
ویرایش توسط Mohammad Rastkar : Jan-20-2010 در ساعت 03:25 PM
با سلام
با رهنمایی های شما برنامه درست کار کرد.خیلی ممنونم از راهنمایی هایتان وتشکر بابت سابت مفید شما.
من یک خواهش دیگه از شما داشتم یه چند تا سوال در مورد این برنامه داشتم که این سوالات رو به این ایمیل
ارسال کردم.لطفا اگر ممکنه راهنمایی کنید
ویرایش توسط Mohammad Rastkar : Feb-18-2010 در ساعت 09:50 AM دلیل: حذف آدرس ایمیل

لطفاً تمام سؤالاتتان را در انجمن مطرح کنید.
ایمیل را فقط برای ارسال فایل دادم، چون فایل خصوصی بود.
ما مشکلات جزئی را رفع یا راهنمایی میکنیم، پس در هنگام مطرح کردن سؤال، این مورد را در نظر داشته باشید (یعنی مثلاً انجام کل یک کار را مطرح نکنید).
ویرایش توسط Mohammad Rastkar : Jan-23-2010 در ساعت 12:51 PM
با سلام
می خواستم بدونم این پروژه ای که برای شما ارسال کردم بانک آن با کدام نسخه sql نوشته شده است.

سلام خدمت شما.
اگر منظور شما فایل دیتابیس(mdf) هست، مشخص نیست و فرقی هم نمیکند. چون SQL یک زبان استاندارد دارد که همه نسخههای SQL Server از همان استفاده میکنند.
اگر خواستید بیشتر منظور و هدفتان از این سؤال را توضیح بدهید تا بتوانم در آن زمینه راهنمایی کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)