نمی دانم دوستان برداشتشان از این سایت چی بوده که هیچکدوم حاضر به ثبت نام در این سایت نشده اند شاید تصورشان این بوده می خواهم برای خود رای جمع کنم!!!
این سایت مربوط به متخصصین ایرانی است اما همه آنهامتخصص نیستند اغلب یا دانشجو هستند و یا فارغ التحصیل هستند..
خوب چه مزیتی دارد؟ شما می توانید با ثبت نام در سایت از خبرهای روز شغلی و تحصیلی مطلع شوید برای شما شرکت هایی که نیاز به متخصص و یا فارغ التحصیلی داشته باشند به اطلاع شما می رسانند. یک فرصت شغلی و یا تحصیلی خوبی وجود داشته باشد به اطلاع شما می رسانند.
شما می توانید کتابهای تخصصی خود را رایگان دریافت کنید . می توانید با هم رشته ایهای خود رابطه برقرار کرده و همدیگر را راهنمایی کنید و مشکلات تحصیلی خود را برطرف نمایید.
به سوالات یکدیگر پاسخ دهید.
رزومه خود را به شرکتهای معتبر داخلی و خارجی به طور رایگان ارسال کنید.
مجانی است.
از همه مهمتر آنها اغلب دانشجویان و فارغ التحصیلانی هستند که به عنوان متخصص می خواهند فعالیت داشته باشند شما می توانید متخصصانی که فعالیت آنها می تواند برای این سایت مثمر ثمر باشد دعوت کنید.
خوب فکر کنم تا حدودی شما را آشنا کرده باشم.
خوب چرا ذول زدی و چپ چپ نگاه می کنی. یالله برید دست به کار شید و ثبت نام کنید دیگه!!!!:D
من ثبت نام کردم اما نمی دونم چه جوری با سایر افرادی که هم رشته ی خودم هستن ارتباط بر قرار کنم.
شما بایستی بعد از ثبت نام باید بروی به صفحه اصلی آنجا گروه رشته خود را انتخاب نمایید اسامی دوستان و عکسهایشان را می توانی رویت کنی و با هرکدام که خواستی ارتباط برقرار کنی.
در بخش تالار پرسش و پاسخ نیز می توانید گروه تخصصی خود را پیدا کرده و سوال خود را به طور کلی بیان کرده و دوستان نیز به شما جواب خواهند داد.
ممکن است بدانم شما در چه رشته ای ثبت نام کرده اید.
و دیگر اینکه چگونه ثبت نام کرده ای که لیست دعوت شدگان من هنوز صفره!!!
ناقلا راستشو بگو از کجا وارد شدی؟!!!!:D
فعلا دو نفر از دوستان ثبت نام كرده اند، بابا از دستتان مي رودا !!! پشيمون ميشيا اين دوستان در تخصص خودشون خبره مي شوند و شما درجا مي زنيا!!
حالا از ما گفتن بود.
آقاي احمدي و خانم هديه شما يه چيزي بهشون بگيد!!:D
دوستان بشتابید! بشتابید که می خوان یک ماکسیما ی خوشگل بدن ! با عضو شدن در این سایت می تونین فرصت های شغلی و تحصیلی خوبی رو بدست بیارین. اصلا مدیر سایت هم فامیلم نیست. اینو مطمئن باشید. اما کمی از طبع پول دوستی تون بکاهین و به خاطر آیندتون ثبت نام کنید چون شاید ماکسیما رو به شما ندادن (آخه فقط به فامیلا ماکسیما میدن!!! به به عجب ترفندیه این ماکسیما!!!!)